AUTÓMENTÉS 0-24 Belföldön és Külföldön +36 (30) 385 9642 autoszallitas@gumilap.comtransport@gummiplatte.com

Szolgáltatásaink díjai és az egyéb Szállítási feltételek az „Áraink” menüpontban található!

Autómentés belföldön és külföldön

Non-Stop autómentés szolgáltatásunk belföldön és külföldön (EGT tagállamok) a balesetes, meghibásodásos vagy más okból mozgás-, ill. üzemképtelenné vált járművek mentésére, szállítására rövid határidővel, magas színvonalon.

Autószállítás belföldön és külföldön

E szolgáltatásunkat elsősorban autókereskedések és autószalonok számára biztosítjuk. Rendszeres megbízás esetén kedvező díjakkal, illetve egyedi csomagajánlatokkal. Természetesen egyszeri/alkalmi megrendeléseket is vállalunk.

Kis-haszongépjármű mentése belföldön és külföldön

Autómentés szolgáltatásunkhoz hasonlóan mind belföldön, mind pedig az EGT tagállamokban tudjuk biztosítani a balesetet szenvedett, vagy meghibásodott kis-haszongépjárművek profi mentését, akár a rakományukkal együtt (előre egyeztetve).

Kis-haszongépjármű szállítása belföldön és külföldön

Jelen szolgáltatásunkat ajánljuk jogi személyeknek vagy magánszemélyeknek egyaránt, akiknek szükségünk van szakszerű szállításra kis-haszongépjárművükhöz.

Teherautó mentés

Partner-Vállalkozásainkkal közösen az ország számos pontját lefedve tudjuk biztosítani teherautók, kamionok, illetve nagyméretű és nagy tömegű járművek mentését.

Gépszállítás (pl.: targonca, bobcat)

Építkezésekre oda-vissza útra leszállítjuk munkagépeit, járműveit, eszközeit.

Egyéb járművek, eszközök szállítása (pl.: vízi járművek, eszközök szállítása)

Alábbi szolgáltatásunkból kifolyólag egyedi megbízásokat teljesítünk Megrendelőink számára, legyen az egy vízi jármű, veterán autó, vagy egy takarítógép.

Áruszállítás (gumilapok, játszótéri eszközök, egyéb építőipari eszközök, és berendezések)

Szolgáltatásunkat ajánljuk Mindenki számára. Széles spektrumot lefedve számos áru szállításában tudunk segítkezni, legyen az építőipari elem, egy berendezés, vagy egyéb tárgyi eszköz.

Külföldi szállításkor igény esetén átvállaljuk a szállítás leszervezését a kinti Féllel Megrendelőinktől, angol vagy német nyelveken

Sok éves tapasztalatunkat és szakértelmünket tudjuk nyújtani Megrendelőink részére angol és német idegen nyelveken a fuvarok leszervezésben a külföldről Magyarországra szállítandó járművek, eszközök behozatalánál.

Külföldről behozandó gépjárművek esetében igény esetén lehetőség van kérni a gépjármű szemrevételezését, gyors áttekintését, fényezés rétegvastagságának mérését, és a km órák (számítógépes) ellenőrzését (csak digitális járművek esetében lehetséges)

Kollégáink nem csak a fuvarozás területén rendelkeznek jelentős tapasztalattal, és szaktudással, hanem a gépjárművek technikai/szervízelési területén is komoly szaktudással bírnak. Így azon Megrendelőink részére, akik gépjárművásárlásból kifolyólag veszik igénybe szállítási szolgáltatásunkat, az Ő esetükben plusz szolgáltatásként a gépjárművek átnézését/megvizsgálását is tudjuk nyújtani többlet szolgáltatásként.

Gépjárművek forgalomba helyezése, átíratásának ügyintézése meghatalmazás útján.

Azon Megrendelőink részére, akik nem kívánnak elmélyülni a hivatali ügyintézésék sűrűjében, vagy időt szeretnének maguknak megspórolni, az Ő részükre ajánljuk figyelmükbe jelen szolgáltatásunkat, amely keretében levesszük az Ön/Önök válláról a gépjárművek forgalomba helyezésének ügyintézéssel járó teendőit.

Szerviz Partnercégek ajánlása

Balesetet szenvedett, vagy meghibásodott gépjárművek esetén ajánljuk figyelmükbe komoly referenciával bíró Szerviz Partnereinket (Márkaszervizek és Privátszervizek egyaránt) számos gépjárműmárka esetében, kezdve a lakatos munkálatoktól az autóvillamossági munkákon át a fényezésig, a szerelési munkálatokkal bezárva.